Folgen

6. Accessoires: S0 Meter Adapter

voor elektriciteit, water, warmtehoeveelheden of drinkwater­meter, lengte: 0,2 m
Bestel code: 4 260376 260040

1 bus voor sensor
2 S0+
3 S0­ / massa
4 +12V uitgang

De optionele adapter maakt het mo­gelijk een meting van het verbruik van iedere aard te maken. Voorwaarde is een meter met S0­-uitgang, waarvan de pulsen opgenomen worden. Verschillende adapters, ook gemengd met temperatuursensoren kunnen aan een enkele bus­-kabel doorgelust worden. In WKKs, warmtepompen of voor lasten worden zo de looptijden en de efficiëntie bepaald.

Waarschuwing Levensgevaar: Sluit de 230V van een energiemeter niet aan een van de contacten van de S0­adapter! Aansluiting alleen door gekwalificeerd

1. Sluit de teller aan

Verbindt de klemmen S0+ en S0-­ van de teller met die van de adapter.
  2. Sluit de adapter aan

Steek de adapter aan je controller. Een groene LED op de adapter knippert bij elke puls
  3. Instrumenten scherm

Na ongeveer 2 minuten ver­ schijnen de instrumenten voor het huidige vermogen [kW] en opgesommeerde energie [kWh]
    Onder Instellingen­-> teller, stel je de pulsen/kWh en eenheden in