Folgen

4. Test & gebruik

1. Lees de naam van je controller in het bijgesloten autorisatie blad.
  2. Geef vervolgens deze naam in de adresbalk van uw browser in, gevolgd door ".scheidl.de":
                    http://<uw­naam>.scheidl.de
    Ca. 10 minuten na het aansluiten van de AC­adapter zie je het inlogvenster van de controller
  3. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van het autorisatie blad in om je in te loggen. Je ziet nu de gebruikersinterface en na ongeveer 2 minuten de nieuwe aangesloten temperatuursensor
  4. Klik op het pictogram aan de bovenkant van de pen om de instrumenten te zien

5. Klik rechtsonder op het symbool van de kaart om de opgenomen data te verkrijgen